lauantai 28. heinäkuuta 2007

2. Yllätyksiä ja onnellisia hetkiä

Viime kerralla lopetimme Adrianan ja Ramin onnistuneisiin illallistreffeihin. Jakso kaksi on tässä, olkaa hyvä. :)


Seuraavana päivänä Rami yllätti Adrianan puhelinsoitollaan (yleensä Adriana soitti Ramille, eikä toisinpäin) pyytäen tätä treffeille kanssaan. Adriana tietenkin suostui ja Rami lähetti taksin hakemaan Adrianaa.


Ah, puistotreffit! Rami oli valinnut treffipaikaksi kauniin puutarhamaisen labyrintin, mutta Adriana ei juurikaan piitannut tällaisista ajanviettotavoista. Nainen ei voinut pitää näppejään irti rakastetustaan.


Rami sai kuin saikin tahtonsa läpi labyrintin suhteen - ainakin hetkeksi. Aina sopivassa risteyksessä pidettiin pieni pusuttelutauko läsnäolijoista piittaamatta.


Adriana ja Rami pääsivät kuin pääsivätkin labyrintin läpi, mutta mitä odottikaan lopussa.. kuvauskoppi. Aivan sopiva ensipelehdintäpaikka siis.


Adriana houkutteli Ramin pois väentungoksesta ja teki jotakin todella yllättävää - ehdotti miehelle kihlautumista! Rami ei meinannut ensiksi hämmästyksiltään saada mitään sanotuksi, mutta lopulta sai kuitenkin annettua myöntävän vastauksen, josta Adriana oli enemmänkin kuin onnellinen.


Treffien jälkeen Adriana ei jaksanut odottaa seuraavaan aamuunkaan, joten heti Ramin päästyä töistä hän kutsui miehen luokseen.


Pieni ehostus, repliikkien harjoittelu ja viimeinen silaus ulkonäköön. Adriana aikoi tuottaa Ramille yllätyksen uudelleen.


Adriana yllättikin Ramin taas pyytämällä tätä muuttamaan yhteen hänen kanssaan. Kuten kuvasta voi päätellä, Rami suostui ilomielin.


Rami toi mukanaan 12 000 simeleonia, jotka tulivatkin tarpeeseen. Kaksi kolmasosaa rahoista käytettiin pienen talon rakentamiseen. Suuri se ei ollut, mutta kaikki tarpeellinen sieltä kuitenkin löytyi.


Sisältä talo oli tämännäköinen.


Sillä yhdellä kolmasosalla, mikä Ramin rahoista jäi, rakennettiin pieni häidenviettopaikka. Kovin hienoon eivät rahat riittäneet, joten oli tyydyttävä pienempään.


Nyt kun oli uusi sänky, sitä oli tietysti päästävä myös testaamaan käytännössä..


Seuraavana iltana oli aika viettää Adrianan ja Ramin häitä kuuden hengen häävierasseurueen katsellessa. Ilta ehti pimentyä juuri, kun nuoripari asteli kaaren alle, mutta se ei heitä haitannut.


Kun sormukset oli saatu paikoilleen, oli tietenkin sulhasen suudeltava morsiantaan.. Tämä ansaitsikin paljon taputuksia häävierailta.


Tämän jälkeen pari siirtyi maistelemaan buffetpöydän antimia, joista myös vieraat antoivat kehuja. No, ihmekös tuo, Ramihan oli ammatiltaan kokki.


Onnistuneet häät kruunasi tietenkin hetki kahden kesken limusiinin takapenkillä. Onneksi Adriana ei huomannut oven jääneen auki häävierailta, sekös naista olisi suututtanut.


Kun häämatka oli koettu, oli aika siirtyä hääyön viettoon. Juuri kun Rami odotti Adrianaa makuuhuoneen puolelle, Adriana tajusi jotakin yllättävää - hän oli raskaana!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi kylpyhuoneen ruskeet kaakelit on?? kiva tarina toivottavasti et lopeta!

Cristina kirjoitti...

Kylpyhuoneen lattia tulee muistaakseni Lemmikkielämää-lisäosan mukana. :) Kiitokset, en ole lopettamassa. <: