sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

3. Meilläkö lapsi?

Tästä jaksosta eteenpäin kuvat ovat hieman isompia kuin kahdessa ensimmäisessä jaksossa, sillä muokkasin blogin leveyttäkin muutamalla kymmenellä pikselillä. Lisäksi myös jaksonnumerot ovat tästä lähtien ihan meille tyypillisillä numeroilla, eivätkä roomalaisilla, sillä sain palautetta siitä, että kaikki eivät noita roomalaisia tiedä. ;>


Adriana halusi kertoa raskaudestaan heti Ramille, mutta naisen ottaessa puheeksi lapsien hankinnan, Rami teki erittäin selväksi, ettei ollut vielä valmis ryhtymään isäksi. Adrianan epätoivoiset selittely-yritykset eivät auttaneet ollenkaan miehen paasatessa liian aikaisin isäksi tulleen tuttavansa mielenhäiriöstä.


Adriana ei kuitenkaan voinut enää raskaudelleen mitään - joten oli parasta pudottaa pommi ja toivoa parasta. Kun Adriana paukautti olevansa raskaana, Rami koki suuren järkytyksen.


Kuin sattumalta Rami ei enää viettänyt aikaa ollenkaan niin paljon Adrianan kanssa, kuin ennen. Adriana joutui selviytymään yksin ja miettimään, oliko sittenkään järkevää kertoa Ramille totuutta.


Onneksi Adriana löysi kuitenkin jotakin, joka vei ajatukset pois Ramista. Hän ryhtyi pelaamaan shakkia ja kehitti logiikkapisteitään hetkessä.


Mutta kuten uudet asiat yleensä vaativat, tämäkin uutinen vaati Ramilta vain hieman sulattelua. Seuraavana vapaapäivänään mies soitti itselleen taksin, josta Adriana järkyttyi - hän pelkäsi jo pahinta.


Adrianan huoli oli kuitenkin aiheeton, Rami ei suinkaan ollut muuttamassa pois - taksi vei hänet kaupungin merkkivaateliikkeen edustalle. Vaikka Rami ei tuntenut oloaan ollenkaan kotoisaksi tällaisessa paikassa, hän tahtoi osoittaa vaimolleen, että tuki tätä täysin.


Rami viipyi liikkeessä pitkään ja päätti lopulta ostaa Adrianalle kolme eri asukokonaisuutta - sillä naisilla kuten Adriana ei varmasti ollut koskaan liikaa vaatteita.


Keskustassa Rami tapasi myös muuan vanhan tuttavansa, joka myöskin oli kohtapuolin tulossa isäksi. Iloisena Rami pystyi kertomaan tuttavalleen, että hänestäkin tulisi isä. Miesten keskustelu ajautui yliopistoon, johon molemmat aikoivat lähettää tulevan lapsensa.


Kotona Adriana oli miltei huolesta suunniltaan, mutta kun Rami palasi, hän ei olisi voinut olla iloisempi. Ja hänen vielä tuodessaan kolme pehmeää pakettia naiselle hän ei voinut muuta kuin vaihtaa uuden mekkonsa päälle, itkeä onnesta ja antaa miehelleen kiitokseksi lämpimän halauksen.


Nyt Adrianan ei tarvinnut pelata shakkiakaan enää yksin, sillä Rami tunnusti myös osaavansa pelin säännöt - vaikka ei aina jaksanutkaan keskittyä vain peliin.


Rami tuli päivä päivältä iloisemmaksi tulevasta perheenlisäyksestä, jonka hän osoitti myös hellimällä odottavaa äitiä.


Juuri kun Adriana oli menossa nukkumaan, hän tunsi oudon tunteen alavatsassaan - vauva oli syntymässä!


Kaikeksi onneksi synnytys sujui hyvin, vaikka Rami olikin töissä. Vauva oli sukupuoleltaan tyttö, ja Adriana päätti nimetä hänet Annaksi.


Ramin palattua töistä aamulla hän oli aivan innoissaan Annasta, eikä malttanut laskea häntä kehtoonkaan.


Nyt kun vauva oli syntynyt, Adrianan täytyi taas ryhtyä treenaamaan, sillä äitiysloma ei ollut järin pitkä.


Ahkeran treenauksen jälkeen hän hemmotteli itseään pitkillä, nautinnollisilla kylvyillä.


Rami oli kuitenkin uuden ylennyksensä takia päivät töissä, joten Adriana joutui huolehtimaan talosta yksin. Päivät sujuivat mukavasti Annan hoitaessa, opiskellessa ja terveellisiä herkkuja kokatessa.


Ylimääräistä päänvaivaa aiheutti Domino-niminen kulkukoira, joka otti tehtäväkseen kaivaa kuoppia Bäckströmien pihan täyteen.


Kun Adriana joutui viettämään päivät yksinään, illat olivatkin sitten täynnä toimintaa päivänkin edestä.


Ramin ajatukset kertonevat, mitä öisin tapahtui. Oliko Adriana vain yliväsynyt, vai oliko ehkäisy pettänyt sängyssä (kyllä, käytän teiniraskaushackia)?


Adriana ei kuitenkaan joutanut miettimään moisia, sillä Annan oli aika kasvaa taaperoksi! Hurmaava tyttö sai horoskooppimerkikseen skorpioni, persoonallisuudeltaan 9-7-9-3-1.

Nähkäämme taas ensi jaksossa, siihen asti - näkemiin! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vauuuuuuuu mikä legacy

Anonyymi kirjoitti...

tää On Ihan Loistava, Tuleeko Jatkoa Milloin?:D

Cristina kirjoitti...

Kiitokset. :) Jatkoa tulossa varmaankin tänään illemmalla tai huomenna aamulla.

Cristina kirjoitti...

Valitettavasti jatko viivästyy, ehdin saada puolet kuvista otettua kun Sims kaatui.. Nyt edessä uudelleenasennus, joten jatkoa tulee vasta aikaisintaan huomenna illalla. Pahoitteluni. :<