torstai 26. heinäkuuta 2007

1. Saanen esitellä: Adriana Bäckström


Adriana Bäckström - rikkaan perheen ainoa lapsi, jota on hemmoteltu koko elämänsä ajan. Malliuralla aiemmin toiminut nainen muutti kaupunkiin paremman työpaikan ja perheen hankkimisen toivossa.

Persoonallisuus jakautuu pistein 3-8-8-5-1, horoskoopiltaan kaksonen ja kiinnostuksenkohteiltaan mustahiuksisten treenattujen miesten perään katseleva, tavoitteena suosio. Entisessä asuinpaikassaan oikea miestennielijä - muttei nirsona ja vaativana löytänyt Sitä Oikeaa.


Vajaalla viidellätuhannella simoleonilla ei huippulukaaleja rakenneta, joten ennemmin loisteliaasti elänyt Adriana joutui nöyrtymään ja nukkumaan taivasalla. Kaipa niin joutuukin, jos ostaa kalliin sängyn kauneusunia varten.


No, kauaa nainen ei halunnut kuunnella naapureiden ivailuja köyhyydestä ja ilman kattoa nukkumisesta. Siispä töiden hakuun - ja kuten tiedämme, luvatut aloituspalkat vetivät Adrianaa puoleensa kuin hai laivaa. Suurimman palkan lumossa Adriana otti paikan sotilasuralta, vaikka neidon inhokkeihin kuuluikin kaikenlainen liikunta.


Aivan nöyryytetyksi hän ei kuitenkaan halunnut joutua, joten jos kunto puhui puolestaan, Adriana pystyisi tekemään vaikutuksen muilla taidoillaan. Näinollen kirjoista opiskelu osoittui tärkeäksi valinnaksi uraa ajatellen.


Pitkä puurtaminen väsyttää, senhän me kaikki tiedämme. Adriana soitti itselleen taksin ja päätti lähteä tutustumaan keskustan yökerhoon.


Yökerho oli kaupungin suosituin (tietysti, eihän Adriana sinne muuten olisi mennyt!), ja paikalla oli runsaasti kaikenlaista porukkaa. Muuan miehen tullessa juttelemaan Adrianalle hän nyrpisti ensiksi nenäänsä tummalle ihonvärille, mutta miehen vaihtaessa puheenaihe romantiikkaan (joka yllättäen oli Adrianan lempipuheenaihe..), Adriana unohti kaikki rasistiset ajatuksensa ja liittyi mukaan keskusteluun.


Mies esitteli itsensä Ramiksi, jonka jälkeen Adriana kävi suoraan asiaan ja pyysi miehen jatkoille vaatimattomaan kotiinsa. Juttu luisti hyvin, ja ei tarvittu kuin vähän flirttiä, kunnes Rami oli jo ihastunut Adrianaan.


Hitaiden tanssiminen pihatiellä ei välttämättä ollut romanttisin mahdollisin ehdotus, mutta kyllä se Ramille kelpasi.


Nähtiinpä jopa parin ensisuudelmakin ensimmäisillä treffeillä, jotka onnistuivat paremminkin kuin hyvin.


Unelmatreffien jälkeen arkisetkin askareet, kuten esimerkiksi aamupalan laittaminen, sujuivat ajatusten pyöriessä vain Ramissa paljon helpommin kuin ennen. Rami oli tehnyt vaikutuksen ennen niin vaativaan Adrianaan yhdessä illassa.


Adriana tietenkin halusi näyttää onnellisen olonsa myös töissä, jotta työkaverit saisivat kateuden aihetta, vaan täysin vastoin naisen suunnitelmia hän ansaitsi ylennyksen laskuvarjojääkäriksi hyräilyn vedottua ylempään tahoon.


Ylennyksen ohessa saatujen rahojen ansiosta Adriana sai hankittua itselleen tehokkaan reisiojentajan, eikä treenatessa ajateltu vain paremman kunnon myötä parempaa työpaikkaa - kyllä Ramillakin saattaisi olla sananen sanottavana pienistä ja kapeista reisistä.


Ramin työaikojen takia rakastavaisten puhelut jäivät aina iltamyöhälle, vaikka naisen olisi pitänyt olla nukkumassa jo monta tuntia sitten, sillä liian vähäiset yöunethan olivat vastoin Adrianan kauneusuni-periaatteita. Mutta kuten huomaamme, Rami taisi saada Adrianan aivan sekaisin.


Flirttailunnälkäinen Adriana ei jaksanut aina odottaa Ramin tulemista töistä, joten flirttikohteeksi kelpasi tällöin vaikkapa Ramin paras ystävä.. Aijai, Adriana, entä jos tuosta olisi jäänyt kiinni..


Onneksi nainen ei sentään täysin hylännyt ihastustaan. Eräänä myöhäisenä iltana Adriana näki rahojensa riittävän hienoon illalliseen, joten mitäpä siinä odottelemaan, treffikutsu sai myöntävän vastauksen Ramilta.


Adriana olikin valinnut huippuhienon ja romanttisen - mutta myös kalliin illallisravintolan, joka teki Ramiin vaikutuksen. Ja sehän naisen tavoite olikin.


Rami ja Adriana viihtyivät yhdessä erittäin hyvin, eikä pieni flirttikään jäänyt pois, vaikka tarjoilijakin oli näkemässä.


Maukkaan illallisen jälkeen pari ei turhia aikaillut, eikä viitsinyt siirtyä yksityisempään paikkaankaan suutelemaan. Eiväthän Adrianaa rouva Kurjenkaulat häiritse, tai ainakin niin hän ajatteli.


Adriana oli kuin olikin oikeassa, he saivat olla rauhassa keskellä ravintolaa, sillä hienostuneet ruokailijat eivät yksinkertaisesti viitsineet huomautella asiasta. Treffiajan loppuessa Adriana yllätti Ramin intohimoisella suudelmalla, joka päätti parin erinomaisesti onnistuneet treffit.

Päätämme aloitusosan romantiikan merkkeihin, nähdään taas. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvä alotus legacyyn... toivottavasti tulee pian jatkoa!!

Cristina kirjoitti...

kiitos. :)