maanantai 27. elokuuta 2007

8. Piristystä opiskeluun


Seuraavana aamuna asuntolaan ilmestyi varsin tutun näköinen nuori nainen. Tiedänette, kuka hän oli? Rosa Bäckström, aivan, Annan ja Veran nuorempi sisko. Noppa oli määrännyt hänelle tavoitteeksi romantiikan, mieltymyksissä punapäät ja mustahiuksiset. Kerrottakoon myös, että hänet valitsin perijäksi, joten näinollen myös hänestä kerrotaan eniten.


Rosa vaihtoi nopeasti asuaan isosiskonsa tyyliseksi ja tuli hieman nenäänsä nyrpistellen katsomaan sisarensa hikistä jumppatuntia. Kuten Annan ilmeestä on pääteltävissä, jo toinen pikkusisko saman katon alla taisi olla liikaa.


Romantiikkatavoitteinen Rosa ei jäänyt hiljaiseksi, vaan löysi jo ensimmäisenä iltana kiehtovan salaperäisen maskottiasuun pukeutuneen Felix-nimisen nuorukaisen.


Jollain tavalla piti saada selville, miltä tuo nuorukainen näyttäisi puvun alla.. Joten kerättiin kaikki stipendirahat yhteen ja ostettiin yhteisvoimin keskelle eteistä poreallas. Nyt vain pitäisi houkutella Felix sinne..


Ei, ei, ja vielä kerran ei!


Rosalle pettymys oli suuri, joten hän päätti vetäytyä joksikin aikaa omiin oloihinsa. Vapaa-aikansa hän käytti itsensä ilmaisemiseen maalaamisen kautta.


No, mitä tekivät vanhemmat sisarukset? Verakin halusi ilmaista itseään, tosin toisella tavalla. Hän näpytti rahanahneena yötä päivää omaa romaaniaan.


Anna taas otti tavakseen kertoa aina iltaisin peilille kaikki asiat, joista hän ei pitänyt (kuten kuuma tomaattikeitto). Paasaamisen ohessa kehittyi ainakin karismaattisuus.


Noh, eihän Rosan tuntien hän voinut kauaa kuitenkaan flirttailunnälkäisenä pysyä erossa miespuolisista. Asuntolan ohi kulkeva nuori miehenalku nimeltään Aaron sai Rosan säntäämään suoraan porealtaasta ulos.


Miehen kanssa oli sitten hyvä jatkaa keskustelua porealtaan puolella.


Muutaman tunnin jälkeen Rosa oli jo kyllästynyt pelkkään jutteluun, joten hän päätti halata Aaronia.


Saatiinpa vähän ihastumistakin peliin, kiitos Rosan.


Kesken kaiken Aaron kuitenkin tokaisi Rosalle pitävänsä enemmän alusvaatteisiin sonnustautuneista tytöistä.


No, yrittänyttä ei niin vain lannisteta. Seuraavana päivänä oli edessä ensin pieni kauneustuokio peilin edessä..


Jonka jälkeen Rosa päätti kutsua Aaronin taas luokseen.


Rosa ei suinkaan ollut unohtanut miehen eilistä repliikkiä. Juuri ennen Aaronin tuloa hän päätti heittää ylimääräiset vaatteet pois.


Sitten pistettiinkin jo rohkeampaa flirttiä peliin. ;)


Aaronin reaktiosta rohkaistuneena Rosa päätti hetken älynväläyksestä kutsua Aaronin treffeille kanssaan. Kuva kertonee, että Aaronille se sopi paremminkin kuin hyvin.


Kohta tanssittiinkin jo hitaita eteisessä.


Ensisuudelmakin tuli hoidettua alta pois.


Taisi pusuttelu olla hieman kivempaakin, sillä pari ei ensisuudelman jälkeen meinannut ollenkaan irroittautua toisistaan.


Treffit päätti tietysti romanttinen pikku suukko, Rosan yläpuolella leijuvasta symbolista voi myös päätellä ensimmäisen muhinointikokemuksen olevan nyt takanapäin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana :D Oisin vaa toivonu et se eka tyttö ois ollu perijä :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana<3 juuri näin sitä pitää! ;>

legacykauppi kirjoitti...

Tervehdys! Linkitin vihdoin legacysi omaani, vaikka kauan siinä kesti. Anteeksi siitä.

Uusin osa tarinaasi näytti olevan varsin romanttinen ja hauska. Kuvat ovat ihanan hyvää laatua!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska Legacy sinulla :)

Viitsisitkö linkittää mun Legacyn sun sivuille?