sunnuntai 19. elokuuta 2007

7. Täältä tullaan, kampus!

Yliopistolla siskoaan odottanut Anna päätti muuttaa yhdessä Veran kanssa 10 huoneen asuntolaan osakunnan perustamisen sijaan - asuntolassahan oli suurempi todennäköisyys tavata uusia ihmisiä... tai miksei vaikkapa tuleva aviomieskin.


Ensimmäisenä oli molempien aika kasvaa nuoriksi aikuisiksi. Tässä Vera, sisaruksista nuorempi. Tavoitteena tieto, erityisesti punapäiset urheilijat ovat hänen mieleensä.


Tässä taasen Anna, Bäckströmien esikoinen, jonka tavoite on perhe, mieltymyksinä blondit ja brunetet.


Kumpikaan sisaruksista ei ollut erityisen tyytyväinen ulkonäköönsä, joten oli aika suunnata lähimmän peilin eteen. Vera päätti punata huulensa räikeämmin ja kokosi hiuksensa tuuhealle kampaukselle.


Anna luotti enemmän jo Adrianan tutuksi tekemään kampaukseen, tosin väri oli tummanruskea mustan sijasta. Anna myöskin meikkasi itsensä hieman räikeämmin kuin pikkusiskonsa.


Pakollisten ulkonäköasioiden jälkeen siirryttiin opiskelemaan. Sisarusten mukaan liittyi myös eräs asuntolassa asuva miehenalku.


Anna valtasi heti asuntolan yhteisen koneen itselleen ja ryhtyi tekemään lopputyötään.


Tällä aikaa Vera jätti opiskelut sikseen ja päätti ensi töikseen soittaa itselleen taksin yliopiston trendiputiikeille.


Kaupasta lähtikin mukaan melkoinen määrä erilaisia asukokonaisuuksia niin Veralle kuin Annallekin.


Jostakin syystä Vera myös ryhtyi paasaamaan myyjäpojalle kierrätyksestä. Jos hänellä olisi ollut hieman pienempi nenä, hän olisi varmasti ollut oiva sulhasehdokas.


Veran pitäessä luentoaan kierrätyksestä Anna istui yksinään asuntolan ruokalassa miettimässä, löytäisikö hän koskaan miestä itselleen - tai mikä parasta, saisiko hän lapsia. Btw, Annan yllä oleva asu on yksi Veran ostamista.


Anna ei turhia haikaillut - seuraavana aamuna oli aika soittaa taksi ja lähteä katsastamaan opiskelijakeskuksen porukat.


Keskuksessa tylsistynyt Anna päätti hieman pistää eloa opiskelijoihin kaatamalla suihkulähteeseen saippuaa.


Onneksi kaikki eivät sentään olleet nenä kiinni kirjassa istuvia tylsimyksiä. Anna ystävystyi Venla-nimisen opiskelijatytön kanssa.. vai halusiko hän vain pyrkiä salaseuraan?


Entäs tämä nuorukainen? Ei hassumman näköinen, jos noita hiuksia ei oteta huomioon.


Ja seuraavana aamuna oltiin taas puhelimen ääressä, tällä kertaa pyytämässä tätä edellisillan nuorukaista, Mikaelia, treffeille.


Asuntolan ruokala ei varmasti ollut se romanttisin treffipaikka, mutta hyvin tuntui parin kemia toimivan.


Illan pimentyessä oli aika myös ottaa rohkeammat keinot käyttöön.


Kuten Annan yläpuolella leijuvasta symbolista voi päätellä, koettiin myös parin ensisuudelma.


Annalle taisi tuo suudelma tulla järkytyksenä, sillä heti Mikaelin poistettua hän heitti kaikki vaatteensa yltään ja ryhtyi juoksentelemaan ympäri asuntolaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hah :D Ihan paras ;>

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä osaat! Vähän mahtava tarina ;> Millon tulee seuraava? :D
<3